Nytt recept!
En kall tomat och limesås till grönsaksriset och den brässerade kycklinginnerfilén tänktes ut idag. Om man gör lite så och sedan lite si, tycker det är fantastiskt kul att tänka recept. Kan till och med blivit en arbetsskada. :) Tur att jag har sådana glada matgäster som också tycker mat är skoj.
Tomat och limesås
Recept
2 tärnade tomater
1 hackad schalottenlök
1 tärnad palsternacka (el.selleri)
1 tärnad palsternacka (el.selleri)
1 hackad vitlök
2 msk olivolja
salt och peppar
1 msk honung
1 lime
1 lime
Fräs i hop i en gryta, låt palsternackan bli mjuk. Svalna av tomatröran. Blanda i rivet skal och saften från en lime. Blanda i 2 dl turkisk yoghurt. Kör med mixerstav till en slät sås.
Brässerad kyckling med Grönsaksris
Kör så det ryker! // Carina
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar