En samlad kunskap!
En hel dag med proffsiga föreläsare om stort och smått kring de måltider vi serverar. Om val vi kan göra varje dag, leva i turkos skimmer eller välja grått. Dagen avslutades med tre rätters middag och prisutdelning.
Att vara finalist är inte dumt. I ena handen ett glas champagne, lite lätt pianomusik bakom ryggen och tänka " ännu en dag på jobbet!"
Härligt!
Erik Kaaling tog hem priset. En fantastisk kille, han jobbar i Grästorps kommun som kostchef, och har gjort otroliga resultat. En värdig vinnare! Jag tror han " kör så det ryker!"
Carina
Att vara finalist är inte dumt. I ena handen ett glas champagne, lite lätt pianomusik bakom ryggen och tänka " ännu en dag på jobbet!"
Härligt!
Erik Kaaling tog hem priset. En fantastisk kille, han jobbar i Grästorps kommun som kostchef, och har gjort otroliga resultat. En värdig vinnare! Jag tror han " kör så det ryker!"
Carina
Nu börjar jag fundera vad som hänt med kocken??? Lagar hon ingen god och härlig mat som hon kan dela med sig av??
SvaraRaderaHej Elin! Ja det kan man undra, om det bara rök till.... :) Jag jobbar på Fågelviksgymnasiet nu i Tibro. Jag har lite att ordna med innan jag kör igång. Nya bilder och så runt Fågelvik. Länkar vidare från denna blogg när den nya blivit klar. Kram
SvaraRadera